NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà cinc persones amb formació superior perquè tinguin experiència laboral

Les candidatures es poden presentar fins al 6 de setembre
divendres 27 de agost del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà cinc persones amb formació superior perquè tinguin experiència laboral

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca incorporarà enguany joves amb titulació superior perquè treballin al consistori i d’aquesta manera puguin aconseguir experiència professional que els ajudi a insertar-se al mercat laboral.

 

La iniciativa s’emmarca en el programa de Garantia Juvenil, que enguany ha pre-assignat a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca cinc joves.

 

Per poder accedir a aquest programa, les persones han de tenir entre 16 i 29 anys i haver acabat els seus estudis superiors, com ara cicles formatius, graus universitaris o màsters.

 

A més, han d’estar inscrites al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i estar donades d’alta com a persona demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Aquestes persones desenvoluparan la seva feina a diferents departaments de l’Ajuntament durant un període de sis mesos.

 

La iniciativa pretén estimular l’ocupació juvenil, un dels col·lectius que han estat més afectats per les conseqüències econòmiques de la pandèmia.