NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca un concurs de microrelats

El text ha de començar amb la frase “Vaig sortir al meu balcó”
dimecres 08 de abril del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca un concurs de microrelats

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha convocat un concurs de microrelats amb la finalitat que la població pugui descriure la situació que viu actualment a la ciutat des del seu balcó.

 

De fet, el microrelat, que es pot escriure en català o en castellà, ha de començar amb la frase “Vaig sortir al meu balcó...”.

 

L’extensió màxima del microrelat és de 150 paraules i cada participant només pot concórrer amb una obra.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aprofitar el confinament a les cases per fomentar la creativitat i l’escriptura, explicant-la o creant de noves a través de la imaginació.

 

El concurs inclou premis a les millors obres, que seran triades per un jurat expert. Hi ha un total de cinc premis que inclouen dinars a restaurants de la ciutat, entrades pel cinema i pel teatre, jocs i llibres.

 

El relats s’han d’enviar per correu a cultura@sabarca.cat fins el 27 d’abril seguint les instruccions de les bases publicades al web municipal: www.sabarca.cat/concurs-microrelats

 

En aquesta pàgina, a banda de tota la informació sobre el concurs i les seves bases, també es penjaran totes les obres participants, convertint-se en un banc de lectura creativa per a la ciutadania.

 

L’Ajuntament vol, amb aquest concurs, fomentar la lectura i l’escriptura creativa a més de conèixer com està vivint la ciutadania, des de la vessant que triïn (realista o fantàstica), aquest confinament a casa.

 

Literatura, realitat,ficció i creació en un concurs obert a totes les persones de la ciutat.