NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un programa per donar alternatives als joves que han deixat els estudis

S’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys
dijous 21 de gener del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un programa per donar alternatives als joves que han deixat els estudis

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa el programa “Taller de segona oportunitat”, que té com a objectiu donar una sortida als joves que han deixat de manera prematura els estudis o que tenen intenció de fer-ho.

 

Al programa, que s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys, hi participen les regidories d’Educació, Promoció Econòmica, Serveis Socials i Joventut.

 

La iniciativa s’adreça a joves que han deixat els estudis reglats però que no estan suficientment qualificats per inserir-se al mercat laboral.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha destacat que “l’objectiu és que aquests joves puguin recupera la confiança en les seves capacitats i talent” i que “es replantegin la tornada als estudis”.

 

El segon objectiu és que els joves adquireixin capacitats per poder optar al mercat laboral amb més possibilitats d’aconseguir una feina de qualitat.

 

Un dels aspectes que els joves treballaran serà, entre d’altres, la reparació de tauletes i telèfons mòbils.

 

L’Ajuntament ha fet una crida als ciutadans perquè cedeixin els seus terminals antics perquè els joves puguin practicar.

 

La regidora d’Educació, Saray Cantero, ha explicat que “d’aquesta manera la ciutat també s’involucra en el programa i hi participa”.

 

Cantero ha subratllat que, a més dels departaments implicats en el programa, la iniciativa també té una mirada d’igualtat, mediambiental i tecnològica.