NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, distingit com a Punt d’Informació Turística

El nou servei s’ubica a les Escoles Velles
dijous 18 de febrer del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, distingit com a Punt d’Informació Turística

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha estat reconegut pel Consell Comarcal com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans un punt on rebre informació sobre aspectes turístics de la ciutat i de la comarca en general.

 

Les persones interessades es poden adreçar a aquest punt per informar-se, per exemple, de rutes que es puguin fer per la muntanya o dels diferents atractius turístics de la comarca i de la ciutat.

 

Per aconseguir aquesta acreditació, l’Ajuntament ha participat en un programa formatiu d’atenció al visitant i de coneixements sobre l’oferta turística comarcal.

 

La iniciativa neix del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espai, empreses i entitats de la comarca.

 

El Punt d’informació Turística dona a conèixer a l’àmbit local i comarcal el turisme familiar local i la gastronomia amb els seus productes de proximitat i de temporada.

 

També destaca el turisme cultural amb l’oferta cultural i del patrimoni modernista, el turisme de natura i platges o les rutes que es poden fer en bicicleta.