NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local durant el Nadal

Es repartiran més de 4.700 targetes moneder amb 30 euros per comprar en els comerços de la ciutat
dijous 02 de desembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local durant el Nadal

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local i de proximitat durant aquestes festes de Nadal, per quan ha previst un ampli programa cultural i festiu.

 

La campanya “Compra a la teva ciutat. Fes feliç Sant Andreu” posa l’accent en la importància de fer les típiques compres nadalenques a la ciutat per donar suport als comerciants de la localitat, un dels sectors més afectats per la crisi derivada de la pandèmia.

 

Amb la finalitat de promoure les compres a la ciutat, l’Ajuntament repartirà 4.700 targetes carregades amb 30 euros. La inversió és de 150.000 euros.

 

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Comerç, Juan Pérez, han presentat la campanya de la targeta moneder amb l’objectiu de reactivar el comerç local. Enguany un total de 192 comerços participen en la campanya.

 

Per aconseguir una d’aquestes targetes cal fer una compra per valor de 30 euros a qualsevol comerç de la ciutat. Del 13 al 16 de desembre es podrà bescanviar el tiquet de compra per una targeta moneder que estarà carregada amb 30 euros i que es podrà fer servir a qualsevol comerç no essencial de la ciutat, els establiments que s’han vist més perjudicats pels tancaments d’activitat que ha provocat la pandèmia.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha subratllat la importància de donar suport “als comerciants de la ciutat, que són una de les principals fonts d’ocupació de Sant Andreu i també són els que donen vida als nostres carrers i places”.

 

“Els botiguers han fet un esforç molt important durant els darrers temps per poder donar resposta a les necessitats de la ciutadania i per adaptar-se en tot moment a les demandes que feien els estaments sanitaris”, ha dit Alba.

 

Les persones que facin les seves compres durant aquests dies a la ciutat també podran participar en el sorteig que es farà el dia 4 de gener i que preveu diversos premis, el principal dels quals serà un xec de compra amb 3.000 euros.

 

El regidor de Comerç, Juan Pérez, ha subratllat que “el valor afegit del comerç local és la proximitat i el coneixement amb els clients, dos aspectes amb els quals poden competir amb les grans superfícies i també amb el comerç on line”.

 

Tradició i diversió

 

La programació de Nadal es completa amb activitats tradicionals i culturals, com ara l’exposició de pessebres, la música de la Coral Ferran Sors o les activitats infantils, com fer cagar el tió.

 

Una de les activitats més destacades del calendari nadalenc a la ciutat és FiraJuga, una activitat que l’any passat no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia. Enguany s’ha programat seguint les mesures de seguretat establertes.

 

L’objectiu és que els més petits de la ciutat puguin trobar activitats lúdiques i culturals per passar de manera més divertida les vacances de Nadal.

 

El Complex Poliesportiu l’11 serà l’escenari d’aquesta activitat del 28 de desembre al 4 de gener.

 

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha recordat que “també des del punt de vista cultural no cal sortir de la ciutat per gaudir d’activitats cada dia de les festes”.

 

El Nadal és l’època solidària per naturalesa i aquesta també estarà present a Sant Andreu de la Barca amb la tradicional recollida de joguines.

 

Per a dijous 30 de desembre s’ha programat als cinemes Atrium una jornada solidària i per poder accedir a la sessió de migdia cal lliurar a la porta una joguina no bèl·lica, nova i sense embolcallar.