NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà xecs regal entre els clients de les botigues de la ciutat

Més de 160 establiments participen de la campanya comercial de Nadal
dimecres 02 de desembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà xecs regal entre els clients de les botigues de la ciutat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dedicarà enguany més de 100.000 euros a la promoció del comerç local durant les festes de Nadal. Amb aquesta finalitat, el consistori ha previst diverses accions.

 

Durant les festes es repartiran vals de compra entre els clients dels establiments comercials en una nova edició de la campanya comercial de Nadal, que es marca com a finalitat donar suport al comerç local, un dels més afectats per la crisi econòmica que ha causat la pandèmia.

 

El consistori repartirà més de 20.000 euros entre els clients dels comerços locals repartits en vals de compra.

 

Els clients d’aquests comerços que facin una compra durant la campanya de Nadal podran participar al sorteig d’un val de compra de 3.000 euros, 170 xecs per valor de 100 euros i un xec de 250 euros per gastar al mercat de la ciutat.

 

El sorteig es farà el dia 3 de gener i es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

A més, per premiar la fidelització dels clients, aquests poden aconseguir una bossa ecològica.

 

Per fer-ho cal que omplin el passaport del comerç local amb cinc segells de cinc establiments comercials que participin a la campanya.

 

Enguany hi participen un total de 160 comerços, un 12% més que l’edició anterior, que estan identificats amb un vinil al seu aparador.

 

La campanya de Nadal es complementa amb accions com ara la fira Nadal al carrer, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de desembre i on les botigues trauran els seus productes en oferta a les seves portes.

 

Targeta moneder

 

A partir de la setmana vinent també estarà operativa la nova targeta moneder, que rebran les persones que hagin fet una compra igual o superior a 30 euros i que estarà carregada amb uns altres 30 euros.

 

Les compres per aconseguir la targeta es poden fer a qualsevol botiga de Sant Andreu però s’hauran de bescanviar als establiments de productes no essencials, els que s’han vist afectats per la pandèmia.

 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament preveu mobilitzar un volum de negoci d’entre 150.000 i 200.000 euros.

 

L’ Ajuntament destina a aquesta acció un total de 70.000 euros i distribuirà més de 2.000 targetes.