NOTÍCIES

L’Ajuntament dona suport a les persones que deixen el tabac

Al llarg del curs escolar es fan diverses activitats per evitar que els més joves s’iniciïn en l’hàbit
dilluns 31 de maig del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament dona suport a les persones que deixen el tabac

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona suport a les persones que es decideixen deixar l’hàbit de fumar i fa un sorteig entre les que ho aconsegueixen.

 

Coincidint avui amb el Dia mundial sense tabac, l’Ajuntament vol recordar que allò més important és no iniciar-se en l’hàbit.

 

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sant Andreu de la Barca compta des de l’any 2006 amb una consulta de deshabituació tabàquica, que dona suport a les persones que es proposen deixar de fumar.

 

Entre els usuaris que ho aconsegueixen, l’Ajuntament fa un sorteig anual, que enguany ha consistit en 500 euros en metàl·lic i vals de compra per valor de 300 euros.

 

D’entre vint participants, el guanyador del concurs ha estat en aquesta ocasió Sergio Pérez.

 

La iniciativa està en el marc del programa municipal de prevenció del tabaquisme. Enguany la campanya municipal té el lema “No malgastis els diners per perdre la salut”, elaborat per dues alumnes de 6è de primària de l’escola JJOrtiz, la Yiru Jiang i la Paula Serra.

 

Dins de la campanya local s’han fet 20 tallers a les escoles i instituts entre els infants de 6è de primària i 2n de l’ESO per donar a conèixer als joves els perjudicis del tabac.