NOTÍCIES

L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que doti de recursos el servei de salut mental

Actualment els professionals d’aquest àmbit passen consulta un dels tres dies previstos
dimecres 15 de desembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que doti de recursos el servei de salut mental

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha demanat a la Generalitat que doti de recursos humans i materials el servei de salut mental que es presta al CAP de la ciutat.

 

Es previst que els professionals d’aquest àmbit passin consulta als pacients tres cops a la setmana però actualment només ho fan un dia.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha destacat que “hem de prestar especial atenció als usuaris dels serveis de salut mental i no podem permetre que es retallin recursos humans en aquest aspecte”.

 

Alba ha recordat que “els problemes de salut mental han estat sempre presents a la nostra societat però arran la pandèmia s’han intensificat notablement i no podem deixar de prestar l’atenció que es mereixen els usuaris”:

L’alcaldessa ha reiterat que “continuarem reclamant al departament de Salut el manteniment de tots els serveis sanitaris que ha de tenir Sant Andreu” i ha lamentat, entre d’altres coses, que “tinguem només dos dels quatre pediatres que ens toquen”.

 

Alba ha recordat que l’Ajuntament ha ofert uns terrenys al centre de la localitat a la Generalitat per a la construcció d’un nou centre ambulatori “que en cap cas ha de significar la pèrdua dels serveis que tenim actualment”.