NOTÍCIES

L'Ajuntament ha iniciat un cicle de xerrades adreçades a famílies en el marc del programa "Sant Andreu, ciutat educadora"

Amb el suport de la Diputació de Barcelona
dimecres 17 de maig del 2023, Sant Andreu de la Barca
L'Ajuntament ha iniciat un cicle de xerrades adreçades a famílies en el marc del programa

Ajuntament ha programat diferents xerrades on les famílies podran reflexionar sobre l'acompanyament als infants i joves en diferents aspectes de la seva educació. El cicle de xerrades forma part del programa "Sant Andreu, ciutat educadora" i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

L'objectiu és donar recursos per poder acompanyar als fills i filles en les diferents etapes de la seva vida i eines per treballar en la seva educació.

 

La primera de les sessions tindrà lloc el dia 17 de maig, amb la xerrada "Les relacions família i escola des d'edats primerenques", dirigida a les famílies de les escoles bressol municipals.

 

L'oferta continua el 29 de maig amb la sessió "Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l'ús de les xarxes socials", on es tractarà la importància d'un bon ús dels dispositius digitals i l'acompanyament cap a una identitat digital saludable.

 

D'altra banda, el dia el 7 de juny es realitzarà la xerrada "La dificultat d'acompanyar els adolescents. Eines per ajudar els fills i filles a créixer" per a famílies amb fills i filles d'entre 12 i 16 anys.

 

Les places a les xerrades són limitades i cal inscripció prèvia.

 

Xerrades

Dilluns 29 de maig del 2023 a les 17.00 hores

Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l'ús de les xarxes socials

Inscripcions: https://sabarca.cat/reserva/321 

 

 

Dissabte 7 de juny del 2023 a les 17.00 hores  

La dificultat d'acompanyar als adolencents en edats de 12 a 16 anys

Inscripcions: https://sabarca.cat/reserva/322