NOTÍCIES

L'Ajuntament incentiva el comerç local amb més de 20.000 euros en premis

El sorteig se celebrarà el dimarts 4 de gener i es podrà seguir a les xarxes socials del consistori
dimarts 28 de desembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L'Ajuntament incentiva el comerç local amb més de 20.000 euros en premis

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç de proximitat també durant aquestes festes amb una nova edició de la campanya comercial de Nadal, que preveu premiar la fidelitat dels clients de les botigues de la ciutat amb regals, vals i xecs.

 

En total, es sortejaran més de 20.000 euros entre els clients de les botigues de la ciutat en forma de vals, de xecs o de premis, com ara pernils o paneres.

 

Durant aquests dies les botigues de la ciutat reparteixen entre els seus clients unes paperetes, que aquests han de dipositar en una urna per poder participar en el sorteig que tindrà lloc el pròxim dimarts dia 4 a partir de les 14 hores, i que es podrà seguir a les xarxes socials de l'Ajuntament.

 

Els clients d'aquests comerços entraran en el sorteig d'un val de compra de 3.000 euros, un altre de 1.000 euros, 100 xecs per valor de 100 euros i un xec de 400 euros per gastar al mercat de la ciutat.

 

També es sortejaran dues paneres amb productes i serveis aportats pel sector comercial de la ciutat i 20 pernils.

 

La situació d’emergència sanitària ha fet que el sorteig es faci sense públic, a diferència dels que estava inicialment previst.