NOTÍCIES

L’Ajuntament prepara un dispositiu alternatiu en cas de pluja per la Festa Major

Mentre el mal temps no obligui a fer canvis, es mantenen tots els actes de Festa Major.
dijous 31 de agost del 2023, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament prepara un dispositiu alternatiu en cas de pluja per la Festa Major

Les previsions de pluges pel cap de setmana coincideixen amb la celebració de la Festa Major a Sant Andreu de la Barca. L’Ajuntament treballa en un pla especial en cas que sigui necessari traslladar activitats o actuacions a una ubicació alternativa.

 

A hores d’ara, es mantenen tots els actes en els espais i horaris previstos en el programa de Festa Major. Segons l’Andreu Mitjans, regidor de Cultura: “El pla B amb el que treballa l'Ajuntament és, en primer lloc, una Festa Major flexible, és a dir, modificar els horaris en funció de la pluja. En última instància, hi ha previstos altres espais en cas que la pluja impedeixi desenvolupar els actes programats amb normalitat".

 

En previsió, s’han habilitat diferents espais alternatius peruè, en cas de pluja intensa, es pugui tirar endavant amb la celebració de molts dels actes previstos a l'aire lliure. L’Anna Serra, regidora adscrita a Cultura, ha indicat quins espais s’estan contemplant de manera preventiva. “El Teatre Núria Espert, El Casino o el casal de la Gent Gran són algunes d’aquestes ubicacions alternatives”. També es contempla la Sala de Plens si la pluja impedís realitzar el pregonet i el pregó a la plaça Anselm Clavé, davant l’antic Ajuntament.

 

Qualsevol canvi d’ubicació o horari serà informat en tot moment pels canals de comunicació oficials de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Podeu seguir l'última hora de la Festa Major 2023 a través de les xarxes socials institucionals: Facebook, Twitter i Instagram.