NOTÍCIES

L’Ajuntament promou l’ocupació de persones vulnerables

Finança una part de les despeses de contractació durant un any
dijous 10 de març del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament promou l’ocupació de persones vulnerables

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l’ocupació de persones amb problemes especials per a la inserció al mercat laboral finançant una part de les despeses que tenen les empreses en contractar un treballador.

 

El consistori ha posat en marxa una nova edició del pla Sant Andreu Avança per l’Ocupació, que arriba a la vuitena, i que preveu que el consistori pagui uns 800 euros al mes a les empreses que contractin nou personal, que contribuiran a cobrir una part de la despesa de l’empresa contractant.

 

L’objectiu de la iniciativa, a més d’incentivar l’ocupació, és donar suport a petites empreses i autònoms que tinguin el seu centre de treball a Sant Andreu de la Barca.

 

L’Ajuntament ha invertit gairebé 700.000 euros en les set edicions precedents d’aquest programa, dels quals s’hi ha beneficiat 74 empreses i 79 persones aturades.

 

El 70% dels contractes que s’han fet en el marc d’aquest programa han esdevingut indefinits. L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha destacat que “el principal objectiu del programa és, precisament, crear ocupació de qualitat i estable”.

 

6 de cada 10 contractes s’han fet a dones. D’altres col·lectius beneficiats són joves, aturats de llarga durada o majors de 45 anys o beneficiaris de la renda garantida.