NOTÍCIES

L’Ajuntament promou les compres als comerços locals

Donarà 30 euros a totes les persones que facin una compra igual o superior a aquesta quantitat a les botigues de la ciutat
dijous 26 de novembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament promou les compres als comerços locals

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una campanya per promoure el comerç local aquestes dates i fomentar que els ciutadans facin les seves compres als establiments de Sant Andreu.

 

Amb aquesta finalitat, el consistori ha posat en funcionament una iniciativa que preveu donar targetes moneder carregades amb 30 euros a tots els clients que facin una compra igual o superior a aquesta xifra.

 

Les compres per aconseguir la targeta es poden fer a qualsevol botiga de Sant Andreu però s’hauran de bescanviar als establiments de productes no essencials, els que s’han vist afectats per la pandèmia.

 

Es previst que la campanya pugui començar la primera setmana de desembre.

 

Abans, però, l’Ajuntament està contactant amb totes les botigues que, de manera gratuïta, vulguin participar de la iniciativa i recollir les seves dades.

 

En cas de ser un comerç que s’hagi vist afectat pel tancament derivat de la pandèmia i vulgui tenir més informació sobre la participació d’aquesta campanya es pot contactar a l’adreça de correu electrònic escolesvelles@sabarca.cat o bé al telèfon 93-6356407.

 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament preveu mobilitzar un volum de negoci d’entre 150.000 i 200.000 euros.