NOTÍCIES

L’Ajuntament treballa per fer de Sant Andreu una ciutat educativa

Amb l’educació a l’eix central de tots els seus projectes
dijous 05 de maig del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament treballa per fer de Sant Andreu una ciutat educativa

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per fer de la localitat una ciutat educativa, on l’eix central de tots els seus projectes i propostes sigui l’educació.

 

Així ho ha exposat l’alcaldessa, Ana Alba, al Consell Escolar Municipal, que ha debatut la situació actual a la ciutat i on s’han apuntat algunes millores que es duran a terme en el futur.

 

El municipi assumeix el compromís de mobilitzar als diferents agents educatius i socials per articular projectes comuns enfocats a convertir l’espai urbà en un espai educador.

 

L’alcaldessa ha apuntat que “l’educació no està present només a les escoles, sinó que la ciutat educativa és un model de ciutat basat en els principis d’inclusió e igualtat d’oportunitats, de justícia social, de convivència entre les diferents cultures, de diàleg entre generacions i promoció d’un estil de vida saludable i sostenible”.

 

En el marc del Consell Escolar Municipal també s’ha presentat el projecte de la nova escola bressol municipal, que es construirà al barri de la Plana.

 

La futura escola té un pressupost de 2,5 milions d’euros i capacitat per a 140 infants.