NOTÍCIES

L’Escola d’Igualtat presenta la seva programació presencial

L’objectiu és posar l’accent en la formació per assolir la igualtat de les persones
dijous 02 de febrer del 2023, Sant Andreu de la Barca
L’Escola d’Igualtat presenta la seva programació presencial

L’Escola d’Igualtat de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una ambiciosa programació, que pretén posar l’accent en la formació per assolir la igualtat entre les persones i lluitar contra les agressions i assetjaments.

 

La programació arriba fins al mes de juliol i aquesta és la primera vegada que totes les activitats es fan de manera presencial, un fet que fins ara havia impedit la pandèmia.

 

L’alcaldessa Ana Alba ha subratllat que la iniciativa “pretén donar eines i recursos per lluitar contra la violència i en favor de la igualtat i sobretot vol formar, conscienciar i educar en la igualtat, que és la única manera efectiva de fer front a la violència”.

 

El programa combina exposicions, tallers i taules rodones, així com formació a entitats i comerciants perquè tinguin les eines necessàries per detectar possibles casos de violència o assetjament entre els veïns i saber com actuar davant d’aquestes situacions.

 

L’alcaldessa ha destacat que “en la lluita per la igualtat i contra la violència ens calen tots els agents implicats, hem de comptar amb la complicitat de tots i totes”.

 

També s’ha previst organitzar tallers a demanda per a infants, adolescents, famílies i professorat dels centres de primària i secundària sobre igualtat de gènere, violència masclista i diversitat sexual, afectiva i de gènere.

 

La programació de l’escola es pot consulta al web https://escolaigualtat.com/.