NOTÍCIES

L’alcaldessa demana explicacions a la Generalitat sobre la situació de la residència Vitàlia

Ha fet arribar una carta al conseller de Drets Socials
dimecres 21 de desembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’alcaldessa demana explicacions a la Generalitat sobre la situació de la residència Vitàlia

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha adreçat avui una carta al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, on demana tenir accés als expedients oberts per la Generalitat a la residència de persones grans Vitàlia.

 

La Generalitat ha obert dos expedients a aquesta residència, amb la que l’Ajuntament té places concertades, per manca de personal, que provoca desatenció als usuaris.

 

L’alcaldessa ha recordat que l’Ajuntament ha tingut coneixement de l’apertura d’aquests expedients “per informacions periodístiques” i ha recordat que cap família s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per traslladar cap problema.

 

Alba expressa en la seva carta la seva “inquietud i preocupació per aquesta situació” i manté que “el benestar de la nostra gent gran i vulnerable és fonamental per a nosaltres”.

 

“És per això que li demanem conèixer en profunditat els expedients oberts per saber la situació real que es dona al centre”, ha dit l’alcaldessa, que manté que les administracions hem de garantir la qualitat dels serveis, especialment a les persones que necessiten una atenció especial en els darrers anys de la seva vida” i conclou dient que “és per això que li demano que exerceixi les seves competències i compti amb el nostre suport per garantir el benestar de la nostra gent gran”.