NOTÍCIES

L’alcaldessa reclama a la Generalitat inversions als centres educatius de la ciutat

Aquest matí ha lliurat a registrat al Parlament una moció en aquest sentit
dijous 04 de maig del 2023, Sant Andreu de la Barca
L’alcaldessa reclama a la Generalitat inversions als centres educatius de la ciutat

L’alcaldessa, Ana Alba, ha reclamat a la Generalitat inversions als centres educatius de la ciutat i ha lamentat que sempre traspassi la responsabilitat “als que menys recursos tenen”, referint-se als ajuntaments.

 

Ana Alba ha registrat aquest matí al Parlament una moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament el passat mes de març en la que es demanaven inversions als centres educatius de la ciutat.

 

L’alcaldessa ha lamentat “que no es facin aquestes inversions” i que “s’anuncii una inversió en climatització” als centres de secundària ja que, “segons ells, als de primària ho hem de fer els ajuntaments, que són els que menys recursos tenim”.

 

Alba lamenta que la Generalitat només contempli la col·locació de climatització al centre de secundària Sant Andreu “que, a més, és causalment del que l’Ajuntament paga el subministrament elèctric”.

 

L’alcaldessa ha qualificat l’anunci “d’electoralista” i lamenta que la Generalitat no hagi complert d’altres compromisos, com ara la instal·lació de plaques fotovoltaiques als centres educatius de secundària. Alba ha recordat que aquest any l’Ajuntament ha instal·lat aquestes infraestructures a dos centres de secundària de la ciutat, que són titularitat de la Generalitat.