NOTÍCIES

La Generalitat es compromet a construir el CAP de Sant Andreu de la Barca l’any que ve

L’alcaldessa aconsegueix l’acord del conseller Balcells
dimecres 29 de març del 2023, Sant Andreu de la Barca
La Generalitat es compromet a construir el CAP de Sant Andreu de la Barca l’any que ve

La Generalitat s’ha compromès a incloure la construcció del nou CAP de Sant Andreu de la Barca al pla d’inversions d’aquest mateix any, pel que les obres podrien començar el pròxim any.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha mantingut una reunió amb el conseller de Salut, Manel Balcells, on ha aconseguir aquest acord.

 

El titular de Salut ha explicat que la Generalitat compta ja amb el pla funcional del futur centre sanitari, que es construirà al barri de la Plana.

 

L’alcaldessa ha mostrat la seva “satisfacció” per aquest compromís que ha atribuït a “la pressió que hem fet des de la ciutat, des de l’Ajuntament i els veïns i els professionals sanitaris”.

 

Un cop inclòs al pla d’inversions d’aquest any, l’Ajuntament cedirà el terreny, de més de 5.000 metres quadrats, perquè la Generalitat pugui procedir a la construcció.

 

L’alcaldessa també ha explicat que el conseller de Salut s’ha compromès a que es recuperi al centre de salut de la ciutat els recursos materials i humans que s’han perdut els darrers anys.

 

“Estem satisfets amb el resultat de la ciutat i de que finalment es pugui desencallar la construcció del nou centre ambulatori de Sant Andreu de la Barca, que fa anys que reclamem i que la ciutat necessita”, ha dit l’alcaldessa.