NOTÍCIES

Nova edició del programa d’oci actiu “Vols jugar amb nosaltres?

A partir del 6 de novembre
dimarts 31 de octubre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Nova edició del programa d’oci actiu “Vols jugar amb nosaltres?

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reinicia el programa d’oci actiu “Vols jugar amb nosaltres?", que s’emmarca dintre del programa municipal de prevenció de l’obesitat infantil.

 

Es tracta d’un programa que s'adreça als nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, i consisteix en sessions d'una hora de jocs tradicionals, totalment gratuïtes.

 

La proposta té una doble finalitat: fomentar l’activitat física dels infants i facilitar la socialització i la cohesió programant jocs i activitats cada dia de la setmana.

 

L’activitat pel curs 2023- 2024 tindrà lloc, de dilluns a divendres, del 06 de novembre al 29 de novembre de 2023. L'horari serà de les 16.45 a les 17.45 hores, els dilluns i dijous als Jardins Montserrat Roig, els dimarts a la plaça 11 de setembre i els dimecres i divendres a la plaça Mercè Rodoreda.

 

Per poder participar, no és necessària cap inscripció prèvia. Només cal que els infants entreguin la inscripció i autorització el primer dia que hi participin. Amb aquesta inscripció accepten les normes de participació a l'activitat.