NOTÍCIES

Novetats al Carnestoltes de Sant Andreu de la Barca

dimarts 30 de gener del 2024, Sant Andreu de la Barca
Novetats al Carnestoltes de Sant Andreu de la Barca

El Carnestoltes arribarà a Sant Andreu de la Barca carregat de festa, disbauxa i novetats. La festa, organitzada per l’Ajuntament i l’Esplai Pingüí, començarà el dijous 8 de febrer a les 17.30 hores amb l’arribada del Rei Carnestoltes a la plaça Federico García Lorca.

 

Enguany, per primera vegada, la Rua Familiar es realitzarà íntegrament al barri del Palau. Els més petits seran els protagonistes de la rua del dia 10 de febrer amb un recorregut que s'iniciarà a les 11.15 hores al parc de Mariana Pineda.

 

Aquest recorregut continuarà pel carrer Empordà, Ripollès, Maresme, avinguda de la Constitució, carrer Priorat, Berguedà, el carrer Empordà i finalitzarà al parc de Mariana Pineda amb la festa infantil. En cas de pluja, la festa es traslladarà al poliesportiu L’11.

 

El regidor de Joventut, Javier Romero, destaca que “el canvi de recorregut busca descentralitzar les propostes i portar-les a diferents barris de la ciutat” i ha afegit que “treballem per dinamitzar de forma global el municipi”.

 

El mateix dissabte 10 de febrer a partir de les 23.30 hores tindrà lloc al poliesportiu L’11 el tradicional Ball de Carnestoltes.

 

El pròxim dilluns 5 de febrer es posaran a la venda les entrades del ball, que es podran adquirir a l’Espai Jove. El preu de les entrades és de 7 euros, de 6 euros amb JoveCard i 8 euros el mateix dia a la taquilla.