NOTÍCIES

Novetats i tradicions a una nova edició de la Festa de Sant Andreu

El programa es completa amb les propostes de la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de Residus
divendres 11 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Novetats i tradicions a una nova edició de la Festa de Sant Andreu

Del 25 al 30 de novembre, la ciutat torna a viure una nova edició de la Festa de Sant Andreu, que presenta un ampli programa ple d’activitats tradicionals i també d’altres noves.

 

D’entre  les propostes plenament consolidades destaca el concurs de pintura ràpida, referent a Espanya, o les activitats lligades a la cultura tradicional com ara el ball de gegants o el correfoc.

 

Una de les novetats d’aquest any és la Festa dels Petits Grans Espectadors, una proposta que es farà al Teatre Núria Espert i que pretén atreure el públic més petit al teatre i al gust per les arts escèniques.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha destacat el paper de les entitats en l’elaboració del programa “i en omplir de vida, dia rere dia, Sant Andreu de la Barca”.

 

En el marc de la Festa de Sant Andreu s’inclouen les activitats previstes amb motiu de la Setmana del Medi Ambient.

 

“En aquest cas estaran presents les tres erres, reduir, reciclar i recuperar, que posen de manifest el nostre paper fonamental per cuidar i preservar el medi ambient”, ha dit Ana Alba.

 

En aquest cas, i entre d’altres coses, s’han previst tallers per fer sabons amb oli o tallers de costura creativa per recuperar roba.