NOTÍCIES

S’inicia el projecte “Biblioteques obertes” del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Andreu de la Barca

divendres 05 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
S’inicia el projecte “Biblioteques obertes” del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Andreu de la Barca

Dins el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de Sant Andreu de la Barca per a aquest curs 2023-2024, la Comissió operativa ha organitzat i planificat el projecte “Biblioteques obertes”. Una activitat dirigida a estudiants de 3r de primària a 4t d’ESO que es posarà en marxa a partir del 8 d’abril i estarà fins al 31 de maig. Té com a objectiu millorar les condicions d’escolarització i  l’èxit escolar educatiu.

 

Anna Serra, regidora d'Educació, Infància i Família explicat que "s'ha contractat dues persones que s'encarregaran de dinamitzar els espais. Ajudaran als infants amb les tasques de l'escola, i es treballarà per fomentar els hàbits d'estudi i de lectura".

 

Les jornades de Biblioteques Obertes s’obriran a 4 centres educatius del municipi en horari extraescolar i estaran assistides per professionals de l’àmbit educatiu. Els espais tenen aforament limitat, per la qual cosa caldrà reservar plaça setmanalment, a través de la pàgina web de l'Ajuntament. L'alumnat de primària, podrà assistir a les biblioteques de les escoles de Can Salvi i Sant Andreu de la Barca, l'alumnat de secundària, podrà assistir a les biblioteques de l'institut El Palau i el Montserrat Roig. 

 

CENTRES QUE ACOLLIRAN LES BIBLIOTEQUES OBERTES:

Escola Can Salvi: dimarts i dijous de 16:30 a 17:30 hores. 

Escola Sant Andreu de la Barca: dilluns i dimecres de 16:30 a 17:30 hores. 

Institut El Palau: dilluns de 16:30 a 18:30 hores. Reserva la teva plaça

Institut Montserrat Roig: dimecres de 16:30 a 18:30 hores. Reserva la teva plaça

 

La regidora d'Educació ha puntualitzat que "el projecte es troba en una fase de prova pilot. Que de moment hi participin aquests quatre centres no vol dir que alumnes d'altres escoles no puguin participar. Les biblioteques obertes són espais d'estudi assistit gratuïts oberts per tots els estudiants del municipi".