NOTÍCIES

Sant Andreu Jove estrena nova web

santandreujove.cat ofereix tota la informació d’interès per als i les joves de la ciutat
dilluns 10 de juliol del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu Jove estrena nova web

Sant Andreu Jove estrena nova web, santandreujove.cat, un recurs completament renovat i interactiu per als joves de Sant Andreu. Aquesta plataforma en línia ofereix tota la informació necessària sobre les activitats disponibles, així com els diferents serveis a la seva disposició.

 

Amb només uns clics, els visitants poden accedir a informació rellevant sobre els esdeveniments, tallers, conferències i altres activitats dirigides a joves. 

 

Un dels punts forts de la nova web és la secció dedicada a la JoveCard. Aquesta targeta exclusiva per als joves de Sant Andreu ofereix una gran varietat de promocions i descomptes en diversos comerços i serveis de la ciutat. A través de la web, els joves poden obtenir informació detallada sobre com sol·licitar-la, així com una llista completa dels establiments participants i les ofertes disponibles.

 

D’altra banda, els i les joves de la ciutat tenen accés a un recurs centralitzat que els proporciona tota la informació necessària per gaudir plenament de les seves activitats de lleure i aprofitar els serveis disponibles.

 

Visita la nova web a santandreujove.cat