NOTÍCIES

Sant Andreu aposta per l’educació mediambiental

Amb activitats i tallers als centres escolars del municipi
dimecres 26 de gener del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu aposta per l’educació mediambiental

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aposta una vegada més per l’educació com a eina per conscienciar en matèria de medi ambient.

 

Des del passat mes de novembre, les escoles i instituts del municipi estan duent a terme una sèrie d’activitats i tallers amb la finalitat de sensibilitzar sobre la importància de protegir i conservar l’entorn que ens envolta.

 

Algunes d’elles es van iniciar en el marc de la Setmana de la Prevenció de Residus, celebrada del 16 de novembre a l’1 de desembre de 2021, i continuaran fins al pròxim mes de febrer.

 

En aquesta línia, les Escoles Can Salvi i José Juan Ortiz realitzaran els tallers “Eco-Escola” per aprendre a cuidar el medi ambient des de l’aula. Els alumnes de l’INS Sant Andreu, per la seva banda, duran a terme diverses activitats contra el malbaratament alimentari i per a la prevenció de residus.

 

L’objectiu d’aquestes accions no és només promoure la sostenibilitat mediambiental, sinó també la social.

 

També, durant els mesos de gener, febrer i març tindran lloc una sèrie d’activitats sobre el riu Llobregat i el seu ecosistema. Tots els centres escolars del municipi duran a terme una sèrie de tallers a les aules i d’altres al riu per estudiar i descobrir la seva fauna i flora.