NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca acollirà el Campionat de Catalunya de Trail

dilluns 12 de febrer del 2024, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca acollirà el Campionat de Catalunya de Trail

La cursa de muntanya de Sant Andreu de la Barca, la Sismica Race, serà seu del Campionat de Catalunya de Trail que organitza la Federació Catalana d’Atletisme. La prova que se celebrarà el 25 de febrer comptarà amb el suport de 74 voluntaris.

 

Enguany, el Club d’Atletisme de Sant Andreu de la Barca ha renovat els recorreguts, de 24 km i de 10 km, que tindran com a sortida i arribada la pista d’atletisme de sorra.

 

La presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, va assistir divendres passat a l’acte de presentació i va destacar “la bona projecció del club i el seu creixement durant les ultimes temporades” i va remarcat “la confiança de la Federació perquè l’entitat organitzi una prova d’aquestes característiques”.

 

Per la seva part, l’alcalde, Marc Giribet ha explicat que ”per la ciutat es un orgull acollir aquesta prova i que l’ajuntament farà costat per consolidar-la”, també ha volgut agrair a “l’entitat i al voluntaris la gran feina que fan”.

 

Valors responsables i de solidaritat


La cursa combina esport, solidaritat i inclusió, en aquesta edició s’ha creat un “Dorsal 0” per col·laborar amb la Asociación Muévete por los que no pueden.


Un altre dels valors que busca es la sostenibilitat, per això la organització recomana que els i les corredores portin el seu propi bidó per evitar l’ús de plàstics.

 

Inscripcions obertes


L'organització ja ha obert les inscripcions per a les curses de 24 km i 10 km, que compten amb més de 500 places. El període finalitza el dijous 22 de febrer o fins a completar la quota de places disponibles.

 

Més informació a https://www.sismicarace.es/