NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca celebra el Dia Mundial del Consumidor

Amb accions informatives sobre els drets i deures dels consumidors
dimarts 15 de març del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca celebra el Dia Mundial del Consumidor

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca commemora un any més el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, celebrat el 15 de març.

 

Amb l’objectiu de recordar que els consumidors tenen tant drets com deures ètics, morals i legals, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha organitzat una sèrie d’activitats informatives.

 

Per una banda, el pròxim dijous 24 de març s’instal·larà una carpa informativa a la plaça de Federico García Lorca. De les 10.00 a les 13.00 hores qualsevol ciutadà i ciutadana podrà apropar-se a la carpa i resoldre dubtes de l’àmbit del consum.

 

El mateix 24 de març, a les 15.00 hores, Escoles Velles acollirà la xerrada “Petit comerç: Drets i Deures”, adreçada específicament als comerciants.

 

La xerrada, a càrrec d’un tècnic de la Unió de Consumidors de Catalunya, tractarà sobre les obligacions que els petits comerços tenen enfront del consumidor i els drets que tenen davant de les empreses de serveis i subministraments.

 

Sant Andreu de la Barca compta amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, ubicada a Escoles Velles, on els consumidors es poden dirigir per tramitar queixes i reclamacions o fer consultes sobre consum.

 

L’OMIC està oberta a la ciutadania els dijous, de 11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores, de forma presencial amb cita prèvia o trucant al 93 635 64 07 o 900 151 976.