NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca celebra una renovada Fira al carrer

32 comerços santandreuencs sortiran al carrer el dissabte 2 d’octubre
dimecres 29 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca celebra una renovada Fira al carrer

Sant Andreu de la Barca celebra el pròxim 2 d’octubre la 26a edició de la Fira al carrer. De les 10 a les 20 hores de dissabte, 32 establiments santandreuencs ocuparan 50 carpes als carrers de la ciutat.

 

Els comerços oferiran propostes i ofertes comercials variades amb l’objectiu de tornar a connectar amb la gent i ensenyar els seus productes i potencial. “Volem que la gent d’altres zones de la ciutat i d’altres municipis coneguin la diversitat comercial de Sant Andreu” ha explicat el regidor de Comerç, Juan Pérez.

 

Una de les novetats de l’edició d’enguany és la fusió de la tradicional Fira al carrer amb el SAB Street Comerç, campanya també celebrada anys anteriors al mes d’octubre i novembre. “En aquesta ocasió hem ajuntat els esforços per fer només una fira més potent” ha destacat el president de l’ACSSAB, Frederic Cardús.

 

Totes les persones que comprin als establiments participants de la fira podran participar en un sorteig de 100 euros en vals de compra, que, en cas de resultar guanyadors, hauran de gastar el dia 6 de novembre. Per participar, només hauran de portar el seu tiquet de compra a la carpa de l’ACSSAB o de l’Ajuntament i introduir la seva participació en les urnes.

 

Es tracta de la primera edició després de l’arribada de la Covid-19, motiu pel qual serà una fira adaptada a la nova realitat. Malgrat ser a l’aire lliure, disposarà d’un espai delimitat amb dos punts d’accés, on es controlarà l’aforament i el compliment de les