NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca es solidaritza amb les persones afectades per càncer de mama

La ciutat es tenyeix de rosa el pròxim dimecres dia 19 d’octubre
diumenge 16 de octubre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca es solidaritza amb les persones afectades per càncer de mama

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol tornar a mostrar la seva solidaritat amb les persones afectades per un càncer de mama, el més freqüent entre les dones a Espanya.

 

És per això que el pròxim dimecres dia 19 d’octubre, quan es commemora el dia del càncer de mama, els punts emblemàtics de la ciutat, com ara el Teatre Núria Espert o la font de l’Ajuntament, es tenyiran de rosa com a mostra de suport a les persones afectades i a les seves famílies.

 

L’Ajuntament i l’Associació contra el càncer han organitzat una xerrada que recorda la importància de l’alimentació per prevenir els tumors, també el càncer de mama. La conferència serà el dijous dia 20 d'octubre a la sala Federico García Lorca del Teatre Núria Espert a partir de les 18.30 hores i anirà a càrrec de la nutricionista Olga Muñoz.

 

Es calcula que a Espanya es diagnostiquen cada any més de 34.000 nous casos de càncer de mama i que una de cada 8 dones en patirà un d’aquests tumors al llarg de la seva vida.

 

A Espanya, aproximadament el 30% dels càncers que es diagnostiquen en dones s’originen a la mama. Aquest és el tipus de càncer més diagnosticat al món, superant al de pulmó, segons dades del Centre d’Investigacions sobre el càncer.