NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició de la Fira de la Primavera

Del 12 al 14 de maig
dijous 04 de maig del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició de la Fira de la Primavera

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza del 12 al 14 de maig una nova edició de la Fira de la Primavera, una mostra comercial, industrial i de serveis que pretén presentar a la comarca l’oferta de la ciutat.

 

En aquesta ocasió participaran a la mostra mig centenar d’empreses i comerços, a més d’entitats de la ciutat que també mostraran la seva feina i activitats.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha explicat que “durant aquests dies el centre de la ciutat es converteix en un aparador comercial i industrial que pretén posar en valor l’oferta que tenim a la ciutat”.

 

La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca és un referent al calendari de la comarca i enguany es preveu que hi passin per la mostra, durant els tres dies, més de 90.000 persones.

 

La mostra comptarà amb activitats paral·leles, per exemple, de caràcter gastronòmic o d’entreteniment.

 

Per als més petits i petites de la ciutat també hi haurà diverses activitats i tallers de manualitats i pintures, ubicades a l’Espai Infantil.

 

Per la seva banda, els joves de la ciutat gaudiran d’una nova edició de la Barca After-Naval, on durant tota una matinada s’uniran música, festa i diversió. 

 

Tampoc faltaran les activitats culturals per a tots els públics, com la tradicional ballada de sardanes, o la jornada castellera.

 

Consulta el programa d'activitats: https://sabarca.cat/recursos/documentacio_general/20230504104631_fira%20de%20primavera%20final.pdf