NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca reconeix l’esforç i la feina d’indústries, comerços i restauradors

Amb una nova edició de les Medalles al Mèrit Empresarial
dilluns 15 de maig del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca reconeix l’esforç i la feina d’indústries, comerços i restauradors

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reconegut la feina, l’esforç i la dedicació dels comerciants, industrials i restauradors de la ciutat amb una nova edició de les Medalles al Mèrit Empresarial.

 

Els guardons s’han lliurat en el marc de la Fira de la Primavera. En aquesta ocasió, els premiats han estat les empreses STC Straw, Black Print CPI Ibérica, Dinàmica Drive Solutions; els comerços i establiments, Perfumeria Esencias, Alicia Xarcuerts i Formatgers, el Centre d’Estudis El Palau; i els restauradors Bar El Jardín, Bar la Cantonada i Restaurante Aragón.

 

Durant el seu discurs, l’alcaldessa Ana Alba ha destacat que Sant Andreu de la Barca és una ciutat amb “una xarxa industrial forta i consolidada que dona riquesa i genera treball a la ciutat, amb un comerç ric i variat; i amb una oferta de restauració coneguda arreu de la comarca”.

 

Alba ha assegurat que “les empreses, les indústries i els comerços són el motor de la ciutat, generen llocs de feina, activitat, riquesa i vida”.

 

L’alcaldessa ha afegit que “l’Ajuntament està compromès amb el futur de les indústries, els comerços i els establiments de restauració i posa les bases que els permetin desenvolupar-se i progressar”.