NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca recupera la tradicional Fira de la Primavera

Comerços, empreses i entitats omplen els carrers de la ciutat
dimarts 24 de maig del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca recupera la tradicional Fira de la Primavera

Sant Andreu de la Barca tornarà a gaudir d’una nova edició de la Fira de la Primavera els dies 27, 28 i 29 de maig. En aquesta ocasió, hi participen una trentena de comerços i serveis, catorze entitats i dues empreses del sector automobilístic.

 

Durant el cap de setmana, els carrers de Sant Andreu s’ompliran d’activitats i propostes de la mà del teixit industrial, comercial i cultural de la ciutat. Un any més, l’avinguda Constitució serà el centre de la fira, que enguany recupera el seu format habitual després de la pandèmia de la Covid-19.

 

Els comerços, empreses i entitats municipals mostraran els seus productes i serveis a la Fira al Carrer. La mostra comptarà amb activitats paral·leles, per exemple, de caràcter gastronòmic, com el taller de delícies de crema cremada i el showcooking de productes de temporada i proximitat; o d’entreteniment, com és el cas de l’espectacle de màgia itinerant del Mag Xavi Medina o l’animació de l’Orquestra Girasol.

 

Per la seva banda, els joves de la ciutat gaudiran de la novena edició de la Barca After-Naval, on durant tota una matinada s’uniran música, festa i diversió.  També, per als més petits i petites de la ciutat, hi haurà diverses activitats i tallers infantils de manualitats i pintures, ubicades a l’Espai Infantil.

 

Tampoc faltaran les activitats culturals per a tots els públics, com la tradicional ballada de sardanes, la jornada castellera a càrrec dels Castellers de l’Adroc o la trobada de percussió de la Colla de Diables. La música també estarà present, amb una actuació de DJ Beka i la cercavila musical de Xarop de Canya. 

 

Enguany, el tradicional stand municipal es renovarà i passarà a ser un ampli espai amb dinamització, entrevistes, espectacles i actuacions. L’espai municipal estarà situat a la cruïlla davant de l’Espai Jove. 

 

La Fira de la Tapa, la trobada de vehicles clàssics i el Festival Docs Barcelona A prop completen l’ampli programa de la Fira de la Primavera, on també destaca la fira d’artesania.

 

Consulta el programa d'activitats a continuació.