NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca reivindica els drets de les persones amb discapacitat

Coincidint amb la commemoració el 3 de desembre del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
divendres 02 de desembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca reivindica els drets de les persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que tindrà lloc demà dia 3 de desembre.

 

Coincidint amb aquesta data, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol reivindicar els drets de les persones amb discapacitat i per posar en relleu la riquesa de la diversitat a l’hora de construir una ciutat justa i igualitària.

 

Per donar visibilitat a aquest col·lectiu, els edificis emblemàtics de la ciutat es tenyiran demà de color taronja, que és el color de la diversitat.

 

L’Ajuntament ha aprofitat un dels atractius aquests dies de la ciutat, la pista de gel que s’ha instal·lat al centre de la localitat, per donar visibilitat a la jornada.

 

Conjuntament amb l’entitat Bosc de Somnis, que treballa amb persones amb trastorn de l’espectre autista, s’instal·larà en aquest punt un túnel sensorial per mostrar com les persones podem sentir a partir dels sentits, un element fonamental per a les persones amb discapacitat.

 

L’activitat es completa amb una exposició, que sota el títol “Les paraules importen”, fa un recorregut i un repàs dels termes utilitzats al llarg dels anys per referir-nos a les persones amb discapacitat.