NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca rep el seu distintiu com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat

Atorgat per la Diputació i el Consell Comarcal del Baix Llobregat
divendres 04 de febrer del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca rep el seu distintiu com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat

La Diputació i el Consell Comarcal han lliurat els distintius com a Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat als nous centres reconeguts com a tals.

 

En concret han estat 36 empreses, que s'afegeixen a les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90 empreses i entitats del Baix Llobregat acreditades com a Punt d’informació turística del Baix Llobregat, les quals participen en aquest programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2016 en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

 

Els Punts d'Informació Turística del Baix Llobregat són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el visitant, que si bé no poden donar un servei tant complet com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines de turisme.

 

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen als visitants, donant un valor afegit i millorant la seva satisfacció, a través de proporcionar informació turística per a continuar la seva estada a la comarca.

 

A Sant Andreu de la Barca hi ha dos punts d’aquestes característiques: les Escoles Velles i el Palau Vell.

 

Els promotors de la iniciativa recorden que Sant Andreu de la Barca és un municipi on es poden trobar, dins la seva dinàmica de ciutat emergent, petits espais i racons de gran valor turístic i arquitectònic.

 

El campanar del segle XVIII de l’església és el monument més emblemàtic de la ciutat, però també es pot gaudir de l’estil modernista de la casa Pedemonte, d’alguns portals i carrers del nucli antic i de la masia de Can Preses.

 

Els moderns parcs situats a tots els barris de la ciutat i l’espai natural i esportiu de Can Salvi, són bons exemples d’una ciutat rica i variada en colors i indrets interessants per visitar.