NOTÍCIES

Sant Andreu reprèn la tradicional rua de Carnaval

Tindrà lloc el dissabte 26 de febrer i recorrerà els carrers més amplis de la ciutat
dimecres 09 de febrer del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu reprèn la tradicional rua de Carnaval

Sant Andreu de la Barca s’omplirà un any més d’alegria i disbauxa amb motiu del Carnaval.

 

La festa, que comptarà amb la col·laboració de l’Esplai Pingüí, donarà el tret de sortida el pròxim dimarts 22 de febrer amb l’arribada del Rei Carnestoltes a la ciutat, qui animarà als santandreuencs i santandreuenques a participar en el Carnaval. La seva arribada es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

Enguany es recupera la tradicional rua de Carnaval, on participarà una desena d'entitats del municipi. La rua, que tindrà lloc el dissabte 26 de febrer, començarà a les 11.15 hores a l'esplanada del mercat setmana i recorrerà els carrers de Garraf, Penedès, Berguedà, Empordà i l'avinguda Constitució per acabar a la plaça de Federico García Lorca. 

 

En aquesta ocasió, no hi haurà animació ni ball de disfresses a causa de la situació sanitària. El regidor de Joventut, Rubén Castro, ha explicat que “hem prioritzat activitats a l’exterior per evitar aglomeracions a espais tancats i així poder celebrar un Carnestoltes segur”.

 

Encara que la rua de Carnaval es realitzi a l’exterior, es recomana l’ús de la mascareta, així com mantenir distàncies amb la resta d’assistents per evitar aglomeracions.

 

Una de les novetats del Carnaval d’enguany és el concurs de disfresses organitzat per l’Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB). Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la creativitat i la participació de la gent, així com també el comerç local.

 

Per participar-hi, s’haurà de publicar a Instagram una foto disfressat a la porta d’un comerç de l’ACSSAB i utilitzar l’etiqueta #alegriacomercialsab. Entre els participants es repartiran tres premis de 300 euros.