NOTÍCIES

Temporada d'estiu a la piscina de Can Salvi

Oberta fins al 3 de setembre
dilluns 10 de juliol del 2023, Sant Andreu de la Barca
Temporada d'estiu a la piscina de Can Salvi

La piscina municipal d'estiu de Sant Andreu de la Barca que es troba a les instal·lacions esportives de Can Salvi estarà oberta fins al 3 de setembre. Les instal·lacions romandran obertes ininterrompudament cada dia de la setmana per a tots els veïns i veïnes de la ciutat amb horari de dilluns a diumenge d'11 a 20 hores.

 

Nova bassa d'aigua

Com a novetat, aquest any s'estrena la nova bassa d'aigua de 256 metres quadrats. Que s'han afegit als 310 metres quadrats de la piscina gran i als 35 metres quadrats de la piscina infantil. Aquesta nova piscina garanteix més seguretat i capacitat per a tots els usuaris.

 

Ampliació de zona de gespa

A més de la nova bassa d'aigua, el projecte de millora de la piscina de Can Salvi també ha inclòs la construcció d'un nou local per a allotjar el material tècnic i l'adequació de més zona enjardinada perquè els banyistes puguin gaudir d'un entorn agradable.

 

Servei de bus a demanda

Una altra novetat d'aquest estiu es l'arribada del servei de bus a demanda fins a les instal·lacions esportives de Can Salvi. El servei d'autobús a demanda comunica Sant Andreu de la Barca amb els barris de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes amb 27 parades al nostre municipi (https://solerisauret.com/linies/can-sunyer-i-valldaina/).

 

Pots consultar els preus i abonaments en la informació relacionada.