NOTÍCIES

Una vintena de comerços participa a la Fira al Carrer

Es farà a l’avinguda Guatemala dissabte 1 d’octubre
dimarts 27 de setembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Una vintena de comerços participa a la Fira al Carrer

L’avinguda Guatemala del barri de la Solana tornarà a ser l’escenari de la Fira al Carrer, que tindrà lloc el dissabte primer d’octubre a partir de les 17 hores.

 

Una vintena de comerços participen d’aquesta edició que té com a finalitat mostrar la varietat comercial que hi ha a aquesta zona de la ciutat.

 

Els comerços participants presentaran als visitants la seva àmplia oferta i faran descomptes especials als seus clients.

 

La part comercial es completa amb activitats i degustacions gastronòmiques.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha dit que “l’objectiu de la mostra és presentar la riquesa comercial d’aquesta zona de la ciutat” i “la força de les entitats i associacions que prenen part de les activitats que s’han convocat en el marc de la mostra”.

 

“L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca continua apostant pel teixit comercial de la ciutat. El petit comerç, el comerç de barri, és el motor i el cor que fa bategar la ciutat”, ha dit Ana Alba.

 

L’alcaldessa ha assegurat que “a l’era de les noves tecnologies, el comerç local té importants reptes encara que té com a punt favorable i amb el que no poden competir els comerços on line la proximitat i la complicitat entre els comerciants i els seus clients”.