NOTÍCIES

Ampliació del servei de Ferrocarrils a Sant Andreu de la Barca

dilluns 08 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
Ampliació del servei de Ferrocarrils a Sant Andreu de la Barca

Des d'aquest divendres 12 d’abril, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amplia el servei que ofereix les nits de divendres feiners i dies feiners que siguin vigília de festius a Sant Andreu de la Barca.


Una ampliació de servei com a resposta a una petició formulada des de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca després de valorar l'augment d'usuaris d’aquest transport en quasi un 20%. L'any 2022, es van validar un milió de bitllets a les dues estacions del municipi (Sant Andreu de la Barca i El Palau). L'any passat ho van fer gairebé 1.200.000 bitllets.

La millora consisteix en perllongar el servei de quatre trens, dos per sentit, de la línia L8. Els trens que fins ara feien el trajecte Barcelona-Pl. Espanya fins a Molí Nou-Ciutat Cooperativa a les 0.20 h i a les 1.20 h, passaran a integrar-se a la línia S8 i amplien el seu recorregut fins a Martorell Enllaç, entre mitjanit i les dues de la matinada.

D'aquesta manera, els dos últims trens amb sortida de Barcelona-Pl. Espanya arribaran a Martorell Enllaç a les 1.07 i 2.07 h respectivament, amb parada a totes les estacions intermèdies. I els darrers trens que sortiran de Martorell Enllaç ho faran a les 0.18 h i 1.18 h, també amb parada a totes les estacions. Arribaran a Barcelona-Pl.Espanya a les 1.05h i 2.05h respectivament.

 

D’aquesta manera, les veïnes i veïns que vulguin anar de Sant Andreu de la Barca a Barcelona o tornar de la capital catalana, així com anar o tornar de Martorell ho podran fer de matinada els divendres feiners i els dies feines vigilia de festius.